Your browser is outdated, and is not supported by this website. Please update your browser for a better experience.

Grieg Connect er en sammenslåing av de to software selskapene Seamless og Shiplog. Vi har mer en 15 års erfaring med utvikling av softwareløsninger for havner og terminaler i Norden.    

Secure logistics solutions – sikker og effektiv havnedrift

Vi er opptatt av å levere og sikre software-løsninger som sørger for effektive havne- og terminaloperasjoner.

Ofte kan manuell registrering av data og andre arbeidsoppgaver automatiseres og forenkles ved hjelp av riktig systemstøtte. Vi hjelper våre kunder til å effektivisere driften ved bruk av våre systemer, som gir bedre kontroll og datakvalitet. Vi sikrer kostnadseffektive løsninger, god kommunikasjon og kontroll over operasjoner relatert til havne- og terminaldrift, forsyningsbaser, industri- og oljeselskaper.

Vi leverer rådgivning, prosjektledelse, skreddersydde løsninger og programvare som en SaaS (Software as a Service). Alle våre produkter og tjenester er knyttet til vårt mål om å levere de beste logistikkløsningene for det norske markedet i henhold til gjeldende myndighetskrav.

Løsningsorientert programvarehus

Grieg Connect er et selskap med dedikerte medarbeidere som ønsker å utvikle selskapet videre basert på gode produkter og kvalitet i alle ledd. Vi er i dag mer enn 30 ansatte med kontorer i Kristiansand, Kristiansund i Bergen og i Tammerfors.