News / 27.5.2024

IT- supportmedarbeider til Grieg Connect i Kristiansand

Vi ser etter en engasjert og dyktig IT- supportmedarbeider til vårt kontor i Kristiansand. Vi arbeider for å gjøre havner til digitale kraftsentre, og ditt bidrag vil være essensielt for å møte våre kunders teknologibehov i Skandinavia. Som IT-supportmedarbeider hos oss vil dine hovedoppgaver inkludere å bistå våre kunder med IT- relaterte utfordringer i våre applikasjoner. Din evne til å tilby løsninger med et smil og sikre høy kundetilfredshet vil gjøre deg til en verdsatt medarbeider.

Hva ser vi etter?

I Grieg Connect AS verdsetter vi ikke bare teknisk kompetanse, men også evnen til å bygge solide relasjoner og tilby førsteklasses kundeservice. Ideell kandidat vil ha:

  • Tålmodighet og en problemløsende tilnærming
  • Kundeorientert fokus og evne til å håndtere spørsmål og utfordringer gjennom telefon og internett på en god og profesjonell måte.
  • Erfaring og utdanning innen IT, selv om personlige egenskaper vektlegges

Nødvendig og grundig opplæring av våre egenutviklede applikasjoner vil bli gitt.

Hos Grieg Connect AS bygger vi ikke bare systemer, men også langvarige partnerskap gjennom pålitelighet og verdi. Med et dedikert team som opererer i tre land, vil du få muligheten til å arbeide i et internasjonalt og støttende arbeidsmiljø. Her legger vi vekt på teamarbeid, og du vil ha tett samarbeid med våre utviklere, som også vil være en støtte i arbeidshverdagen.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr et trygt og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, og muligheter for faglig utvikling innen et spennende fagfelt i den grønne transportveien. Vårt kontor i Kristiansand er moderne med gode fasiliteter og er lett tilgjengelig i Tangen-området. Du vil bli en del av et firma som verdsetter dine innspill og arbeid. Er du klar for å ta del i den digitale transformasjonen av havner, og trives du med å løse tekniske problemer samtidig som du yter god service? Da ser vi frem til å høre fra deg! Send inn din søknad og CV i dag til Sørlandet Rekruttering som bistår oss ansettelsen

Harald Erlandsen
Tel +47 480 93 0 00
Epost he@sorlandet-rekruttering.no